onsdag 21. april 2010

BRANNMAN SAM

Guttene mine var sammen med pappaen sin onsdag ettermiddag og kveld. De satt på kaia ved tollboden ved Drammenselva og så på at brannbiler, brannmenn og dykkere hadde øvelse. Etterhvert kom det politi og bergingsbil. Litt senere troppet det opp kriminalteknikere i CSI-hvite drakter. Dykkerne hadde tilfeldigvis kommet over en bil som lå på bunnen i elva. Mens xén og guttene så på (hvor 3 åringen min koste seg og sang "Brannmann Sam"), ble en bil dratt opp av Drammenselva med en død mann inni. Noen timer senere kom det på nyhetene på internett. Her er sitatet fra abcnyhter.no. :

"Brannfolkene hadde dykkerøvelse i Drammenselva da de kom over en bil med en død mann bak rattet onsdag ettermiddag.

Både bilen og den døde personen bar tydelig preg av å ha ligget i vannet en god stund, sier operasjonsleder Rune Hundshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Brannfolkene gjorde funnet da de hadde dykkerøvelse ved Tolbodkaia på Strømsø i Drammen. Det var forelpig uklart onsdag kveld hvem den omkomne er, men politiet gjør blant annet en rekke undersøkelser knyttet til bilen.

Den døde blir sent til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Politiet regner blant annet med at DNA-undersøkelser vil bekrefte mannens identitet.

Vi har ingen grunn til å tro at det dreier seg om en kriminalsak, og det foreligger ingen opplysninger som tyder på at det har vært andre i bilen, sier Hundshamar (NTB).

I følge xén tror man det er en mann fra Asker som har vært savnet i ett år. Det står det ikke noe om denne Asker-mannen i nyhetene, så dere som leser blogén, vet kanskje litt mer enn Ola Normann akkurat nå, hvis informasjonen stemmer da...

2 kommentarer: