mandag 21. november 2011

LORD HAVE YOUR WAY IN MEJeg fikk en mail fra ei venninne som sa at hun hadde funnet bildet "mitt" i en sang. Det var morsomt, og litt rart. Jeg har jobbet med det bildet og prøvde flere varianter med fasong og farger, og så er det plutselig midt i en Youtube-video fra Hillsong. Akkurat når bildet mitt kommer opp, står det i teksten "Lord have Your way in me". Og det er jo akkurat det jeg ønsker, og derfor jeg (altfor sjeldent) bøyer mine knær og ønsker at Hans vilje skal skje.

Hm, dette satte igang noen tanker, positivt vil jeg påstå. Når var sist gang jeg bøyde mine knær og rettet fokuset oppover. Jeg retter det ofte oppover, men det er nnoen ganger vanskelig å bøye knærne og overgi seg til Ham som jeg vet ønsker meg det beste og kun det beste, for det koster. Jeg må legge min lyst og vilje til side og være villig til å høre på at Han har en annen plan eller vei enn den jeg selv ser eller synes er best. Men fy flate hvor godt det er når man faktisk gjør det!

Hm, ja det var dagens. Skal flytte fokuset ned igjen, betale noen regninger og kanskje jeg skulle bøyd mine kne i kveld og sett hva som skjedde hehe :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar